Policy HKSS

 

Nya medlemmar

HKSS erbjuder alla att komma och provsimma med våra simgrupper innan dessa bestämmer sig för att börja simma. Börjar en simmare mitt i en termin får denne reducerat pris på terminsavgiften. 

Alla simmare i HKSS ska välkomna och hjälpa nya medlemmar så gott de kan.

 

Läger

Utan föräldrar som hjälper till - inget läger. Vi behöver föräldrar som hjälper till både med vardagsaktiviterna; bl a är med barnen mellan passen, hjälper till med matservering och städning. För att vi ska kunna genomföra ett läger så krävs det att minst 2 föräldrar ställer upp som officiella ledare, detta innebär att dessa sover och är med barnen under hela lägret. Följer man med som ledare bjuder klubben på logi och mat.

Alla föräldrar som haft barn som sovit över kommer 1 timme innan utsatt sluttid på lägret, för att hjälpa till att städa ur b la boende.

Åker simmare med andra familjer betalar man 5 kr/mil. Kontant direkt till chauffören.

Inga nötter eller liknande är tillåtna, då vissa är allergisk.

 

Tävling

För att vi ska kunna åka på tävlingar så krävs det att minst en förälder ställer upp som ledare, detta innebär att denne sover och är med barnen under hela tävlingen. Följer man med som ledare bjuder klubben på logi och mat.

Föräldrar ansvarar själv att ordna skjuts t/r tävling om de själva inte kan åka. Klubben kan självklart hjälpa till med uppgifter om vilka övriga som deltar i tävlingen och kontaktuppgifter till dessa. Åker simmare med andra familjer betalar man 5 kr/mil. Kontant direkt till chauffören.

Inga nötter eller liknande är tillåtna, då vissa är allergisk.

All mat och logi bokningar på bortatävlingar är bindande. HKSS kommer i den mån som går, försöka sälja matbiljetter mm vidare på plats. Blir någon mat/logi biljett över så delas denna summa mellan de som ej kunnat förbruka sina bokningar.

Lagkapper kommer till att börja med kosta ca 20:-/deltagare och start. Vilket deltagarna i laget betalar. 

Alla simmare ska bära föreningens klubbdress på tävlingar, alt klä sig i svart.

Extra träningspass

Alla extra träningspass som tillkommer under termin ingår i vår terminsavgift. Är det dock en enskild simmare som bokat passet och tränar själv, betalar denne banhyran för passet.

 

Klubbkläder

Alla beställningar på klubbkläder hos HKSS är bindande.

Alla simmare ska bära föreningens klubbdress på tävlingar.

 

Sidan uppdateras löpande..